Van harte welkom op mijn site bij EXTO!

Als kind was ik al zeer creatief, bezig met van alles en nog wat. In 2003 ben ik gaan schilderen met acryl. Na het tekenen van mandala's en andere afbeeldingen in kleurpotlood, ging ik verder met plakkaatverf op papier. Dit werd uiteindelijk acryl op karton, en later op doek.

Mijn manier van werken is zeer intuitief. Dit betekent dat mijn werken ontstaan vanuit datgene wat er binnenin gebeurt. Het is van tevoren nooit duidelijk wat het eindresultaat zal worden. In het begin gebruikte ik altijd felle kleuren, en regelmatig organische vormen. Sommige schilderijen hebben ook een onderliggende betekenis. In de loop der jaren ben ik ook meer andere materialen gaan gebruiken, en werk graag met dieptes en collage. De cirkelvorm is een belangrijk onderdeel van mijn werk, het symboliseert voor mij de zoektocht in mijzelf.

Schilderen, geeft voor mij als hooggevoelig persoon een heerlijk rustpunt, waardoor ik mijn hoofd op die momenten echt leeg kan maken. En er niets anders meer is dan de kleur, de verf en ik. Ik ben erg dankbaar dat ik dit talent heb, en anderen kan 'aanraken' door mijn werk.

Veel kijkplezier!