In 2004 heb ik de meeste werken gemaakt. Langzaamaan merk ik dat er een verandering plaatsvindt. Niet alleen in mijn werk, maar ook in mijzelf. Ik laat meer los, letterlijk en figuurlijk. Ook tijdens het schilderen.

uit 2004 tot 2006 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Looking through your eyes

2004

Het meest donkere, maar tegelijkertijd mysterieuze doek. De donkerbruine achtergrond is met een plantenspuit bewerkt, waardoor het niet een massaal stuk bruin is geworden. Met zilververf lijkt het middelste deel een spiegel. De spiegel waarin we elke dag kijken?

Palet of feelings

2005

Een totaal ander doek. Vlakken waarin verschillende kleuren en reliefs terugkomen. Tussen de vlakken door met krijt gewerkt, wat een vervaagd effect met kleur geeft.

Magic one

2005

Dit is mijn eigen favoriet. Waarom? Omdat het werk een zeer grote aantrekkingskracht heeft. Hierbij heb ik een plantenspuit en paletmes gebruikt.

Flower Power

2005

Mijn inspiratie voor dit doek was een tas met zwart-witte bloemen. Ik wilde graag in plaats van heel intuitief eens een doek maken waarbij ik heel strak kon werken, en met zwart en wit.

Inner children

2005

Dit werk heeft een diepzinnige lading. Voor mij zijn dit mijn 3 innerlijke kinderen. zij zijn een belangrijk gedeelte van wie ik daadwerkelijk ben. Met Gesso en een paletmes heb ik rondom de figuren een soort pleisterwerk aangebracht. Daardoor lijkt het alsof het werk in beton is gemaakt.

Inner circle in pink

2005

Een felgekleurde cirkel, wat voor mij aangeeft dat het een positief gevoel is, waarmee ik dit werk heb gemaakt.

Messy thing

2005

Op een turqoise achtergrond verfspatten in verschillende kleuren aangebracht. Door zilververf door een aantel kleuren te mengen, onstond een parelmoereffect.

Rainbow

2005

Dit is mijn versie van de regenboog. Verschillende kleuren, en technieken gebruikt. In rood/roze stuk puntenslijpsel gebruikt voor diepte.

Mystic Blue

2006

Een schilderij waarbij acryl en krijt samen zijn gebruikt. De collage in het midden is met papieren handdoekjes gemaakt. Tijdens het maken de krijtgedeeltes met vernis voor krijt gefixeerd.

Marianne and Nelson United

2006

'Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness, that most frightens us. We ask ourselves, who am I to be brilliant, gorgeous, talented, and fabulous? Actually, who are you not to be? Deel van inauguratierede voor Nelson Mandela.

Organic

2006

Tijdens mijn cursus; Modern schilderen voor gevorderden bij Krikor Momdjian gemaakt. Krikor stelde voor om de acchtergrond (die eerst nog wit was) een felle kleur te geven. Het blauw was een goede keus.

Tell me what you see in blue

2006

Een variant op tell me what you see uit 2003.

Organic Woman

2006

Een zeer organisch werk. Gewerkt met acryl, en krijt. In het midden een collagetechniek gebruikt, waardoor er een relief en diepte ontstaat